Uslovi korištenja

Posjetom ili kupovinom na Internet shopu Happymobile.ba prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primjenjujemo. Happymobile.ba zadržava pravo da bez prethodnog obavještavanja vrši izmjene i dopune ovih Uslova korišćenja.

O nama

Tech4Balkan d.o.o.
Poslovna Jedinica 1 – Happy Mobile
Sarajevo City Centar, Vrbanja 1
Vrbanja 1 , 7100 Sarajevo , BIH
Telefon: 033/520-030
Email: info@happymobile.ba
webprodaja@happymobile.ba
MBS 65-01-0914-11
PDV broj: 4201710490007

Happy Mobile

Happy Mobile Shop
Sarajevo City Centar  I Sprat
Vrbanja 1 , 71000 Sarajevo, BIH
TEL: 033/520-030
info@happymobile.ba
Radno vrijeme: svaki dan od 10:00 do 22:00

Kupovina i plaćanje u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

 

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama:   Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama: MasterCard, Maestro, Visa

Do 12 rata sa Visa Classic karticom Unicredit Banke – online putem sistema Pik Pay.

mastercard_logo
maestro_logo

do 36 rata sa dostavom u cijeloj BiH

Sparkasse bank:
MasterCard Shop&Fun kartica
BBI banka:
Visa kupovna kartica
Sberbank BH:
Kartica na rate – Cash Card
Raiffeisen bank:
VISA Magic Card

Ako imate jednu od ovih kartica i želite platiti svoju narudžbu na rate – do 36 rata, potrebno je da kod odabira načina plaćanja odaberete “Kartično plaćanja”, izaberete “MasterCard” ili “Visa sve ostale banke” (u zavisnosti od toga da li je kartica Visa ili MasterCard) i nastavite na plaćanje. Svoju narudžbu plaćate  jednokratnoa vaša banka prema uslovima izdavanja ovih kartica, dijeli iznos vaše narudžbe na rate.nije potrebno birati broj rata – vaša kartica to radi sama! Uživajte u kupovini na rate.

 

do 12 rata sa dostavom u cijeloj BiH

Unicredit bank: 
• Visa CLASSIC kartica

Plaćanje u našem prodajnom shopu moguće je na sljedeće načine:

  • Do 36 rata sa Cash Card karticom SBERBANK-e na POS terminalu u našim trgovinama
  • Do 24 rate sa Visa Classic karticom Unicredit banke na POS terminalu u našim trgovinama
  • Do 12 rata sa Shoping karticom Raiffeisen banke na POS terminalu u našim trgovinama
  • Do 12 rata sa Shop&Fun karticom SPARKASSE Banke na POS terminalu u našim trgovinama

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama preko interneta

 

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i PikPay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

SSL je kriptografski protokol kojim se kriptiraju sve informacije koje vaš Internet preglednik šalje našem poslužitelju i obrnuto. Znat ćete da komunicirate preko SSL-a ako web adresa stranice na kojoj unosite podatke počinje sa https:// i negdje u prozoru vašeg preglednika nalazi se znak ključa ili lokota. Kriptiranjem sadržaja, bilo koja treća strana koja može presresti tok podataka ne može ih dešifrirati. Dešifrirati ih možemo jedino mi, jer jedino mi posjedujemo ključ za kriptiranje.

Dodatni naćini plaćanja

 

Uplatnicom ili internet bankarstvom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte ili sl. Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvod

Pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke)

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke ili primaoca kontaktira telefonskim putem za dalji dogovor oko preuzimanja pošiljke.

 

Uvjeti dostave i isporuke

Happy Mobile internet trgovina  besplatno  vrši isporuku robe na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine za narudžbe preko 100 KM. Ukoliko narudžba ne prelazi iznos od 100 KM ova usluga se naplaćuje 7 KM i odnosi se na sve kupce koji izvrše kupovinu putem interneta.

Sva roba koje je naručena – kupljena putem interneta, biće dostavljena najkasnije u roku od 48 sati na adresu kupca, izuzev vikenda kada to može trajati 74 sata.

Dostava se vrši putem  A2B d.o.o. kurirskog partnera.

 

Uvjeti povrata i reklamacije

Reklamacije proizvoda se priznaju uz predočeni fiskalni račun i ispravno popunjeni garancijski list kao dokazu kupovine.

U slučaju reklamacije proizvoda informacije o načinu prijave kvara ili slanju ovlaštenom servisu informacije potražite na garantnom listu isporučenom uz proizvod.

 

Cijene proizvoda

Sve cijene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om za sve kupce.

 

Radno vrijeme

Online shop info@happymobile.ba radi od 00-24h, 7 dana u nedjelji…

X